Post by bronexmoonthoupi on Feb 9, 2022 15:19:54 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше монет ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
Я люблю цю гру, тепер я розблокував усіх ведмедів, тепер я в пустелі😁😊😊😊😍😍😍
Super Shiva Adventure Android Гра APK (com.upt.shiva) по SeDo ...
Дивовижна гра та захоплююча, але моя єдина проблема полягає в тому, що боси на деяких рівнях важко ставляться до людей, які не дуже добре володіють керуванням, як я. можливо, я просто повинен git gud Крім цієї гарної гри.
У мене проблема. Я щойно запустив гру, і мій файл збереження зник, чи можете ви, будь ласка, надайте мені додатковий файл збереження, будь ласка
Люблю цю гру. Мій 4-річний дитина насправді знайшов його, але я грав у нього майже щодня протягом останніх кількох тижнів (хоча я переміг його кілька разів, лол). Я не можу сказати про це достатньо хорошого. Мені подобається історія, яка стоїть за цим, рівні (включаючи центр) дуже захоплюючі, а персонажі такі смердючі милі! ЄДИНА проблема, яку я маю на даний момент, це те, що я хочу більше! 💙
Я люблю цю гру! Мені подобається, що в ньому є тунелі, різні виклики, рівні, і це не так вже й складно. Мій улюблений рівень — черепашаче село, і мені подобаються ті штрихи, які вони додали. 🐻❤️❤️❤️
Удачи Вам! Гра Super Fruit Combo онлайн yes no Для дітей 3.4 1238 ua.playgame24.com/10038/ ... Гра New Year Race 3D онлайн yes no Гонки 3.8 972
Мені це подобається, але мені це не подобається, я не можу розібратися з цим, коли ви не можете навіть стрибати на речі, які так сильно рухаються, я просто хочу дивитися на свій телефон
Гра дивовижна і в ній є певні навички вбивати, але вона не нескінченна і потрібно виконувати ті самі місії, будь ласка, чи можете ви додати режим виживання в інше місце і зібрати деякі предмети і, будь ласка, додайте ще кілька місць, і кінець історії поганий, але гра дуже хороша
Насправді це хороша гра, але є одна серйозна проблема, найбільше дратує те, що камера слідує за гравцем, було б дуже зручно, якби ви могли вимкнути цей автоматичний рух камери і дозволити нам розмістити його вручну
Гратоп тільки світів мало добавте ще світи
Я грав у цю гру приблизно два роки тому (і тоді вона була досить непоганою), і я точно можу сказати, що з тих пір вона зазнала значних покращень. Графіка, елементи керування, історія та ігровий процес дуже приємні! Хоча я б, ймовірно, розглянув можливість додати більше рівнів і світів, щоб збагатити загальний досвід гри в цю гру. З огляду на це, я з нетерпінням чекаю майбутніх оновлень цієї гри. Молодці!
[3D Platformer] Super Bear Adventure Avventura szfz
Іди
Супер ведмежа пригода. Новий кінець хороший
Гра просто супер, але я помітила 1 мішок, після того, як я в черговій раз попедила випробуваного 1706, я провалилася під текстурами і була там до цього пор, поки мені не вдалося доставити ключ.
Я люблю гру про пригоду суперведмедя, тому що ви можете битися з бджолами, зайчиками, черепахами, тому я оцінюю її як п’ять зірок, тому що я люблю цю гру з дитинства.
Цілком здивований цією грою. Думав, що це дитяча гра, лол, хотів купити цю гру, але кнопка покупки в додатку не працює. РЕДАГУВАТИ: буквально через годину і деякі зміни після публікації цього вони виправили кнопку покупки в додатку.
Це найгірша гра в світі, за винятком Go Go, щоб отримати більше монет у світі, і мені це не подобається, тому що не потрібно багато часу, перш ніж знищити бджіл, якщо ви знищите інших Черепах і племінника. Мені не подобається ця гра найгірша
Сама класна гра на світі Із робіт об оновленні нових мір
Мені не подобається ця гра, тому що коли брат Баренса помер, це було 😢 так виправити, що я так довго чекав на додавання, і воно не приходить щоразу
Ну клас
Я знаю, що це бета-версія, але 4 рівні – це досить коротко. (Я припускаю, що пропозиціями є вода, болота та луки) І 125/150 дає трохи місця для варіантів, але все ще багато монет для ведмедя (будь ласка, опустіть до 100). Загалом дає атмосферу Mario 64, що стосується рівнів, але чудова гра з ще кращим потенціалом. Хороший сюжет, прості елементи керування (можна використовувати кнопку присідання окремо від атаки, але це працює досить добре) і в цілому весело! (Також не думайте, що я не бачу, щоб це було продовжено в тіні)
Я люблю цю гру та оригінальність у ній, але коли ви перебуваєте на рівні паркуру в пустелі, до зони піску майже неможливо дістатися, але в цілому мені подобається ця гра
Це дуже важко контролювати, ви не можете встановити цю гру, якщо ви це зробите, о так, я продовжую мати проблеми проблеми проблеми і проблеми найкраща гра я хотів мати одну зірку, це просто дурно, як я сказав, що все ще дуже важко контролювати, і одного дня я прокинувся і я спробував увійти в цю гру і більше не був там
Мені дуже подобається ця гра, дуже милий ведмедик, але причина, чому я ставлю їй 4 зірки, — це бос у вулику, тому що коли я падаю, я вчасно з’являюся, що бджола нападає на вас, і ви помрете, якщо хочете погано, припускаю, що ви можете поставити реклама Revive також
[3D Platformer] Super Bear Adventure Авантуристичке opts
[3D Platformer] Super Bear Adventure 冒險 nkh
Уу
Ця гра дійсно нагадує мені Super Mario Odyssey, але в хорошому сенсі. У неї дійсно весело, і в неї дуже приємно грати, коли вам нудно або коли у вас немає доступу до ігрових платформ, таких як nintendo, Ps тощо. Загалом гра хороша і графіка чудова.4 зірки!
more accessories that you need for diy toy cars/robots/motors, Feature:Using dye-sublimation technology that allows 3d hoodies super vivid. Please select the
[3D Platformer] Super Bear Adventure Avventura szfz
Я люблю цю гру, тому що я гравець
Клас ця гра без кінця. Рекомендую зіграти у декого можна вступити в нерви, але до цього немає ніякої причини. Спасибі розробникам за цей подарунок!!!!!ДЯКУЮ!!!!!🥰🥰😍😍😌😊😊😸😸❤️❤️❤️❤️❤️💜💙💚💚🍪💳💚💚🍪
Це дуже погана гра для мене, але моєму братові подобається цей гане😂😂😂😂😂😂😂😂
Це хороша гра 😁 Мені подобається 👍😊 Дякую за створення цієї гри 👏☺️
Я грала гра клас!!! Ульот!!!!!!!! Клас!!! Клас!!! Клас!!! 😘😘😘😘😘😍😍🐻🐻🐻🐻😇😇😇
Я намагаюся завантажити його, але це просто не дає мені, щоб огляди виглядали добре, мабуть, весело
Maps for Minecraft PE Verktyg qra