(Android/iOS) Ninja Warrior: macəra oyunlarının əfsanəsi mod daha çox dözüm
Feb 9, 2022 15:28:51 GMT -6
Post by bronexmoonthoupi on Feb 9, 2022 15:28:51 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Warrior: macəra oyunlarının əfsanəsi ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Warrior: macəra oyunlarının əfsanəsi IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha çox dözüm ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Warrior: macəra oyunlarının əfsanəsi 2022 version ▞▞▞
Şık. Oyundur
Zay oyundu kömək etmirəm💩👈bunun kimidi
Oyun yaxşıdır, lakin 3-cü mərhələni bitirdikdən sonra naməlum xüsusiyyətlərə görə növbəti mərhələyə keçə bilmir. Ona görə də qısaca izah etməlisiniz. Və o qədər çox reklam gəlir ki, biz onu buraxmağa çalışırıq.
Ninja döyüşçüsü o qədər möhtəşəmdir ki, səviyyələr sizin bacarıqlarınızı sınamaqda çətinlik çəkir, lakin onlar canlandırmaq üçün pulun miqdarını azaltmalıdırlar.
Bu oyun superdir. Bu mənim yönləndirmə oyunumdur
Ninja Arashi-nin daha yaxşı bir nüsxəsi kimi görünür. Nəzarətlər səhvdir, bəzən reaksiya vermir. Oynamağı dayandırdı, çünki vacib ikiqat atlama nöqtəsində o, ikiqat tabda reaksiya verməyəcək və hər dəfə ölməyə səbəb olacaq.
Bu yaxşı oyundur. Ancaq Dragon Citadel-in 5-ci mərhələsini keçmək mümkün deyil.
Çoxlu reklam...
Qəşəydi
coxxxx ela oyundu hamiya tovsiye edirem oynayinnnnnnnn
O, çox çətin oyundur, lakin sərbəst atəş ən yaxşısıdır, çox yaxşı oyundur
Bu gözəl və çətin oyundur, mən bunu hər gün oynayıram...amma mən əjdaha qalasının 9-cu səviyyəsini keçdim, amma bu, mənə davam etməyə imkan vermir... Və daha çox vərəqləri necə əldə edəcəyimi bilmirəm
macəra oyunları və s. Sony Playstation 4 üçün iki nəfərlik RPG -lərə, məsələn, Child of Light və Diablo 3: Reaper of Souls daxildir. İştirakçıları eyni otaqda
Ən yaxşı oyun qrafikalarından biri çox yaxşıdır
Çox yaxşı hazırlanmış silahlarda və çömelmək kimi şeylərdə təkmilləşə bilərdi, amma pis deyiləm. Əgər yeniləmələrdə təkmilləşdirmələr gəlsə, daha çox ulduz və gələcək invourslarınızın alışlarını görəcəksiniz?..
Bu oyun çox yaxşıdır, çünki mən oynadığım zaman real görünür və özümü yaxşı hiss edirəm
Bu oyun çox gözəldir, amma mən 4 ulduz verirəm, çünki xarakter niyə çox zəifdir? Beləliklə, ümid edirəm ki, növbəti yeniləmədə xarakter oyunda bir patron kimi bir həyata sahib olmalıdır... Amma bu oyunu oynamaqdan çox həzz aldım.
Çox lox oyundu
Yukluyurem gore neter olacaq
Pulsuz qr kodu android üçün. Gecə смотрящий inqilab oleq. ... Əfsanəsi корре 1 seriya. 9999 in 1 nes. ... Macəra чиполлино kitab pulsuz şəkil.
Gəşəngdi hamma yeni oyunlar olsa gözəl olar
निंजा योद्धा: साहसिक खेलों की किंवदंती एडवेंचर nkcn
Ninja warrior: legend of adventure games Phiêu lưu talz
Bu oyunu kim cxardibsa lisni enke boyuyune nehlet bu nedi ala 4 cunu kecmey olmur
Qrafik baxımından oyun yaxşıdır, lakin 5-ci səviyyəni tamamlamaq çox çətindir və başqa bir şey nəzarətdir, sadəcə onu silməliyəm🙄
Əla oyundur super 3manat və 1000 min manstna
Gözəl idi . Tamamladım amma məncə səviyyələr çox azdır.
Hələ üç ulduz verirəm sorasına bAXARIĞ
Niyə yüklənmir?🤔
Kütləvi oyun, mən bütün lazımi tələbləri qazandım, lakin hələ də Raiki Ryu səhnəsini aça bilmirəm...
Pisdir 👎
İndiyə qədər görülmüş ən yaxşı oyun, lakin Dragon Citadel yy sonra nxt mərhələsini açmaq üçün fırıldaqlara ehtiyacımız var
Nəzarətlər bəzən işləmir. Bundan başqa hər şey yaxşıdır. Açarların pis cavabı səbəbindən həyatımı itirdiyim bir çox halım olduğu üçün 2 ulduzla qiymətləndirdim.
Bu gözəldir. Oflayn oynadığımız zaman heç bir reklam yoxdur və qrafika gözəldir
Narmalni pis deyil
Yaxsidi amma 5 den oyana kece bilmirem
Nəzarətlər, qrafika ümumi oyun sərindir. Ancaq əlavə qiymətli daş əldə etmək üçün videoya baxmağa çalışıram və məlumatım var. Buna görə sizə 4 ulduz verirəm. Hər halda gözəl oyun
Bu proqram zəhmlidir, lakin ilk oyunun 7-ci səviyyəsinə çatanda ilişib qaldım, çünki oyunu cərimələmək üçün heç bir mümkün hərəkət yoxdur.
Superhero Racing: Car Games ایڈونچر xph